Παναθηναϊκός

Και επίσημα αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό

Όπως ανακοίνωσε η Super League με βάση την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, επιβλήθηκε και επίσημα η ποινή της αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό λόγω την μη εξόφλησης των οφειλόμενων στον Γιενς Βέμερ.

Πάντως όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αν οι «πράσινοι» εξοφλήσουν τον Γερμαβό ποδοσφαιριστή μέχρι τις 20 του μήνα τότε θα πάρουν πίσω τους βαθμούς.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στη Super League τη Μ. Τρίτη 03/04/2018 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Vemmer, από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα. 

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια