Αποφάσισαν αποχή στον Παναθηναϊκό, κανένας παίκτης στο Κορωπί

Ποδόσφαιρο
Αποφάσισαν αποχή στον Παναθηναϊκό, κανένας παίκτης στο Κορωπί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποχή που είχαν προαναγγείλει οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που οι υποσχέσεις της διοίκησης για εξόφληση των οφειλών δεν γινόταν πράξη, πήρε σάρκα και οστά αφού κανένας δεν έδωσε το «παρών» στην σημερινή προγραμματισμένη προπόνηση (19:00) ενώ το ίδιο θα γίνει πιθανότατα και αύριο

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν παρευρέθηκαν ούτε στο Κορωπί για τη σημερινή προπόνηση. Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας βρέθηκε το τεχνικό τιμ, το οποίο για το τυπικό της υπόθεσης περίμενε για κάποια ώρα και στη συνέχεια αποχώρησε και αυτό.

Νωρίτερα σήμερα, οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού ήρθαν σε επικοινωνία με τον Βασίλη Κωσταντίνου στον οποίο ανέφεραν ότι δεν θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μέχρι να καταβληθεί σε όλους τους ποδοσφαιριστές, Έλληνες και ξένους και η δόση του Δεκεμβρίου.

Την περασμένη εβδομάδα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έλαβαν το υπόλοιπο της δόσης του Οκτωμβρίου ενώ η διοίκηση είχε δεσμευτεί ότι θα λάμβαναν και το 30% από εκείνη του Δεκεμβρίου(μονάχα οι Έλληνες).

Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές δεν είναι σύμφωνοι σε τέτοιου είδους διαχωρισμούς και για αυτόν το λόγο αποφάσισαν να προβούν σε αυτή την αντίδραση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News