Προς ενεργοποιήση το -3 στον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ

Ποδόσφαιρο
Προς ενεργοποιήση το -3 στον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προ των πυλών η νέα αφαίρεση τριών βαθμών για τον Παναθηναϊκό ελέω της απόφασης του Βέμερ, η οποία εκδικάστηκε κανονικά.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν αίτημα για μια ακόμα αναβολή της υπόθεσης του Γερμανού αμυντικού, ωστόσο η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά την Παρασκευή.

Ο Παναθηναϊκός μέσω του δικηγόρου του, Άλκη Παπαντωνίου ζήτησε την μετάθεση της υπόθεσης καθώς όπως ανέφερε μια τέτοια διαδικασία έχει διάρκεια 3-4 μήνες, ενώ σε ότι αφορά υποθέσεις της FIFA 6-8 μήνες.

Η πλευρά του Βέμερ όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν άκρως αντίθετη αφού έγινε λόγος για αθέτηση συμφωνίας. Αρχικά, είχε συμφωνηθεί ένα ποσό των τάξεων των 200.000 χιλιάδων ευρώ και τα υπόλοιπα να χαριστούν ενώ στο δεύτερο διακανονισμό ο Βέμερ έπρεπε να πάρει 50.000 χιλιάδες ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ.

Αν η απόφαση βγει σήμερα, οι «πράσινοι» θα έχουν περιθώριο μέχρι την Τετάρτη για να αποπληρώσουν τον ποδοσφαιριστή ενώ αν πάει για αργότερα θα πάει τρεις μέρες μετά το ματς με τον Ατρόμητο το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 15 Απριλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News