Κινδυνεύει με υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Κινδυνεύει με υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στέφανος Κοτσόλης έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για ληξιπρόθεσμο χρέος 63.000 ευρώ.

Εκδικάστηκαν οι προσφυγές των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, με τον Παναθηναϊκό πλέον να κινδυνεύει με άμεσο υποβιβασμό σε περίπτωση που δεν καταφέρει να συμφωνήσει με τους παίκτες.

Μετέπειτα της εκδίκασης της υπόθεσης του Γενς Βέμερ, εμφανίστηκε ένα ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα του «τριφυλλιού» και μάλιστα τριπλός πονοκέφαλος με τους Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ να απαιτούν τα δεδουλευμένα τους.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ζήτησε εκ νέου αναβολή της εκδίκασης αλλά τελικά η έδρα αποφάσισε αυτή να γίνει κανονικά.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε: "Η διακοπή δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Σίγουρα για να έρχεται η FIFA στη χώρα μας είναι σοβαρά τα πράγματα. Οι απώλειες εσόδων είναι σοβαρές. Δεν ζητάμε κούρεμα. Έχουμε δώσει αρκετά λεφτά, έχουμε δώσει και στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μην πάρει άδεια από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών την συγκεκριμένη χρονική στιγμή".

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών η Άσπα Σουλούκου τόνισε μεταξύ άλλων: "Σχετικά με τον Λέτο έχει διακανονίσει πέντε φορές οφειλόμενα από το 2013. Υπήρξε μεν καταβολή ωστόσο έχει εξαντλήσει περιθώρια υπομονής γιατί υπάρχουν και επιπλέον 178.000 ευρώ από το 2015. Ο Εσιέν έχει διακανονίσει δύο φορές οφειλόμενα. Δεν τηρήθηκε τίποτα. Έχει χάσει έναν χρόνο και θεωρούμε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή μας.

Για τον Τοτσέ υπάρχουν οφειλόμενα από συμβόλαιο του 2011 και έχουμε 2018. Για ποια καλή προαίρεση να μιλήσουμε. Εάν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει την άδεια στο τέλος του μήνα θα υποβιβαστεί και οι ποδοσφαιριστές θα χάσουν τα λεφτά τους. Θέλουμε να εκδικαστούν οι προσφυγές για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν οι παίκτες τα λεφτά τους".

Πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος για άμεσο υποβιβασμό του Παναθηναϊκού. Οι υποθέσεις των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, παρά το γεγονός ότι έχουν την ίδια εκπρόσωπο, είναι ξεχωριστές. Έτσι, εάν εκδικαστούν και επιβληθεί στους «πράσινους» ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε μία από αυτές σημαίνει και άμεσο υποβιβασμό.

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και από τον Κοτσόλη

Τα προβλήματα πληθαίνουν για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς και ο Στέφανος Κοτσόλης έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για ληξιπρόθεσμο χρέος 63.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ, η ομάδα «χρωστά 80.000 ευρώ στον 38χρονο τερματοφύλακα, εκ των οποίων οι 63.000 ευρώ έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες. Ο Κοτσόλης έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να διασφαλίσει το ληξιπρόθεσμο χρέος και ως αποτέλεσμα, δέσμευσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας».

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού δε δέχτηκαν πολύ ευχάριστα αυτή την εξέλιξη καθώς δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για να διατηρηθεί η ΠΑΕ «ζωντανή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News