Νέο σενάριο για εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός  

Ποδόσφαιρο
Νέο σενάριο για εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασική προϋπόθεση αποτελεί η επιστροφή της ομάδας στο ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις για μπάσιμο στην ΠΑΕ, θέτοντας όμως ως βασική προϋπόθεση την στέγαση της ομάδας στο ΟΑΚΑ μέσω ενός εντυπωσιακού project.

Σύμφωνα με σενάριο (που δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ), σε ανοιχτή συζήτηση με την κυβέρνηση για ένα εντυπωσιακό project στο ΟΑΚΑ με παράλληλη απόκτηση της ΠΑΕ, φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρη Γιαννακόπουλος.

Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Live Sport», το οποίο αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έχει ξεκαθαρίσει πως «συζητάω τα πάντα για το ΟΑΚΑ», θέτοντας τη στέγαση της ομάδας στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Αμαρουσίου ως βασική προϋπόθεση για να μπει στην ΠΑΕ μαζί με γκρουπ ξένων επενδυτών.

Μάλιστα, τονίζεται πως την περασμένη εβδομάδα έγιναν συζητήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα μέσω ενός συμβούλου του πρωθυπουργού στο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Κωνσταντινίδης, που πραγματοποιεί της συναντήσεις με την κυβέρνηση για λογαριασμό του Γιαννακόπουλου κατέθεσε στον Γιώργο Βασιλειάδη την πρόταση για το «ATHENS ALIVE OAKA», το οποίο αποτελεί μία επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων και εκτός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο συνυπογράφουν πάνω από τρία ξένα funds εταιριών.

Στον υφυπουργό αθλητισμού έχει δοθεί ένα εγχειρίδιο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται αναφορές από εντυπωσιακά ποδοσφαιρικά και όχι μόνο project στον κόσμο. ενώ σε αυτό συμπεριλαμβάνεται το γκρέμισμα του τωρινού ποδοσφαιρικού ΟΑΚΑ, η διατήρηση του στεγάστρου Καλατράβα, η ανέγερση νέου γηπέδου ποδοσφαίρου, δύο νέα γήπεδα μπάσκετ (ένα καινούργιο στη θέση του σημερινού και ενός ακόμη μικρότερου), αλλά και ενός ξενοδοχείου.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News