Παναθηναϊκός

Αφαίρεση βαθμών σε Παναθηναϊκό - Δεν ανησυχούν οι «πράσινοι»

Ποινή αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη. Δεν υπάρχει ανησυχία για στο στρατόπεδο της ομάδας.

Η ΕΠΟ επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό για το χρέος προς τον Στάθη Ταυλαρίδη. Θα καταθέσει αίτημα αναίρεσης ο παίκτης και θα επιστραφούν οι βαθμοί.

Η πλευρά του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ζητούσε από την ΠΑΕ άμεσα το ποσό των 97.000 ευρώ και σε περίπτωση που αυτό δεν καταβαλλόταν τότε θα αφαιρούνταν τρεις βαθμοί από τους πράσινους. Στο «πράσινο στρατόπεδο», ωστόσο δεν ανησυχούν, καθώς θεωρούν πως το ζήτημα είναι καθαρά τυπικό και πως η αφαίρεση βαθμών δεν θα επιβληθεί από την στιγμή που υπάρχει συμφωνία με τον Ταυλαρίδη.

Η ανακοίνωση: 

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να δεχτεί την από 12-12-2017 αίτηση του Ευσταθίου Ταυλαρίδη, καθώς επίσης να επιβάλλει και να ενεργοποιήσει σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος.

Σχόλια