Νέα απειλή από Στραματσόνι για τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Νέα απειλή από Στραματσόνι για τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ιταλός τεχνικός Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού για αποπληρωμή των οφειλομένων του σε 33 δόσεις και σύμφωνα με τη «Live Sport» ζητάει από τους «πράσινους» να καταβληθεί στην εφορία το ποσό των 182.000 ευρώ.

Αυτή αναφέρει χαρακτηριστικά:

 «Έχοντας λάβει υπόψιν μας την μέχρι τώρα συμπεριφορά του συλλόγου η πρότασή σας απορρίπτεται σε όλο της το εύρος. Η μη συνεργασία από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει δημιουργήσει μεγάλη οικονομική ζημιά στον κ. Στραματσόνι. Σας ζητάμε να καταβάλλεται στον τραπεζικό του λογαριασμό όλο το ποσό το οποίο προέρχεται από την συνεργασία σας. Σε περίπτωση που ο σύλλογός σας δεν πληρώσει τα οφειλόμενα, μας έχει ήδη δοθεί εντολή από τον πελάτη μας να προχωρήσουμε αμέσως σε καταγγελίες κατά του Παναθηναϊκού ενώπιον των αρμοδίων αθλητικών και δικαστικών οργάνων χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση».

Πέρα από τον Ιταλό, χρήματα οφείλονται και στους συνεργάτες του Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι, Φεντερίκο Πανοντσίνι, Ομάρα Ντανέζι και Βιτσέντζο Σάσο οι οποίοι θα αναμένεται να κινηθούν αναλόγως.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News