Παναθηναϊκός

Πολύ δύσκολη πλέον η παραμονή Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό

Με τις παρούσες συνθήκες στην ομάδα, μειώνονται οι πιθανότητες...

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος ο Έλληνας τεχνικός, δεν έχει αντοχές


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι πλήρως απογοητευμένος από τα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο, από το νέο πλάνο «διάλυσης της ομάδας», όπως χαρακτήρισε προ ημερών την απόφαση της διοίκησης για ακόμα μεγαλύτερη μείωση του μπάτζετ, από το γεγονός πως δεν υπάρχει... φως στο τούνελ και κάπως έτσι αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι, μετά το πέρας της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των πρασίνων.
Ο Ουζουνίδης βλέπει πως παίκτες φεύγουν σε... καθημερινή βάση από τον Παναθηναϊκό, βλέπει πως δεν υπάρχει διάθεση να καλυφθούν τα κενά, ζει τα προβλήματα όλων όσων είναι απλήρωτοι εντός ομάδας και μοιραία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μην μπορώντας να διαχειριστεί άλλο την κατάσταση που έχει περιέλθει ο σύλλογος.
Οριστική απόφαση δεν έχει πάρει ακόμα, ωστόσο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 49χρονος κόουτς είναι πολύ κοντά στην έξοδο... Ακούγεται έντονα, δε, πως σε περιπτώση που αποχωρήσει τελικά, τότε ο Κώστας Φραντζέσκος, ο οποίος είναι στην Κ20 τώρα, μοιάζει πιθανός αντικαταστάτης του.

Σχόλια