Ολυμπιακός: Μία ανάσα από τον Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Μία ανάσα από τον Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για το δανεισμό του 26χρονου μεσοεπιθετικού

Ο Ρόνι Λόπες βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και μάλιστα πολύ κοντά στην απόκτηση. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στη Σεβίλλη, όμως οι Πειραιώτες προσπαθούν εδώ και καιρό να τον κάνουν δικό τους.

Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν υψηλές απαιτήσεις για το δανεισμό του παίκτη, όμως οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να ρίξουν το ποσό και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι αυτό θα επιτευχθεί. Οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια, έστω κι αν η πλευρά των "ερυθρολεύκων" δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Δημοσίευμα της Record αναφέρει ότι η "χρυσή τομή" θα βρεθεί και ότι θα αφορά δανεισμό, με προοπτική αγοράς το καλοκαίρι του 2022 για 12.000.000 και ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα.

Το προφίλ του Ρόνι Λόπες

Ο Λόπες γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Μπενφίκα και της Μάντσεστερ Σίτι. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των "πολιτών" το 2013 και τη νέα σεζόν δόθηκε δανεικός στη Λιλ. Ακολούθησε η μετακίνησή του στη Μονακό το 2015 για 12.000.000, στην οποία ανήκε για 4 χρόνια. Έκανε γεμάτες σεζόν πλην του 2015-2016, αν και δόθηκε δανεικός στη Λιλ το 2016-2017.

Το καλοκαίρι του 2019 η Σεβίλλη δαπάνησε 25.000.000 για να αποκτήσει τον δύο φορές διεθνή με την εθνική Πορτογαλίας. Στην Ανδαλουσία δεν κατάφερε να βρει τις συμμετοχές που θα ήθελε τη σεζόν 2019-2020 και τη νέα χρονιά μετακινήθηκε ως δανεικός στη Νις, όπου έκανε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λόπες είναι αριστεροπόδαρος, όμως μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης πλην του σέντερ φορ και μαζί με τον Χένρι Ονιεκουρού που διαθέτει παρόμοια ευχέρεια θα αποτελέσουν δύο βασικά γρανάζια στη λειτουργία των "ερυθρολεύκων".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News