Ολυμπιακός: Σιγουριά για πρόκριση παρά τις πολλές απουσίες

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Σιγουριά για πρόκριση παρά τις πολλές απουσίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναχώρησαν για το Μπακού για τη ρεβάνς με Νέφτσι οι «ερυθρόλευκοι»

Σιγουριά και πίστη για την πρόκριση υπάρχει στον Ολυμπιακό, που αύριο στις 20:00 αντιμετωπίζει τη Νέφτσι στο Μπακού, στη ρεβάνς του 1-0 του Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να υπερασπιστούν το προβάδισμα του πρώτου αγώνα και να πάρουν το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην αποστολή που αναχώρησε για το Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ωστόσο τα προβλήματα είναι πολλά, αφού δεν είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς οι Κρίστινσον, Παπασταθόπουλος, Ντρέγκερ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Αγκιμπού και Ρέαμπτσιουκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πριν την αναχώρηση πως δουλειά του είναι να δίνει λύσεις, η ομάδα δούλεψε καλά όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσει, παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο ιδιαίτερου αγώνα κόντρα στους Αζέρους.

«Μου αρέσει να δίνω λύσεις. Τα προβλήματα υπάρχουν, όμως υπάρχουν και λύσεις. Μου αρέσει να δίνω λύσεις σε ό,τι προκύψει. Μπορεί να προέκυψαν προβλήματα, όμως ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε δυσκολία. Είμαστε εδώ γιατί αξίζουμε. Όσοι είναι εδώ βρίσκονται εδώ γιατί αξίζουν. Έχουμε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι οι παίκτες που είναι εδώ μπορούν να προσφέρουν λύσεις. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Έχουμε μεγάλη υποχρέωση στο σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός και έχουμε την πίστη, αφού έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, για να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News