Πρώτο φιλικό σήμερα για τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Πρώτο φιλικό σήμερα για τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στις 18:00 την Βόλφσμπεργκερ

Ο Ολυμπιακός δουλεύει εντατικά ενόψει της νέας σεζόν και του β' προκριματικού γύρου του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Τιφλίδας ή την Νέφτσι Μπακού (20/21 Ιουλίου - 27/28 Ιουλίου). Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (25/6) στο Στανς της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την πρώτη τους προπόνηση επί αυστριακού εδάφους και το Σάββατο (26/6) στις 18:00 (Novasport 2HD) θα δώσουν και το πρώτο τους φιλικό κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα πρώτα πράγματα που έχει στο μυαλό του ενόψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, ίσως κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Τικίνιο Σοάρες και Πιέρ Κουντέ.

Παράλληλα, ποδοσφαιριστές, όπως ο Τσούμιτς, ο Μάρκοβιτς, ο Πέπε θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους και να αποδείξουν στον προπονητή τους έχουν μία θέση στα πλάνα του. Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν μέχρι τις 4 Ιουλίου έξι δυνατά φιλικά, στα οποία όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν.

Πρώτος αντίπαλος είναι λοιπόν η Βόλφσμπεργκερ. Η ομάδα του Ρόμαν Στάρι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 5η θέση του αυστριακού πρωταθλήματος, ενώ στο Europa League πέρασε από όμιλο με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Φέγενορντ, προτού αποκλειστεί στη φάση των 32 απ' την Τότεναμ. Επομένως το πρώτο τεστ θα είναι δυνατό και θα ακολουθήσουν και άλλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών του Ολυμπιακού στην Αυστρία

26 Ιουνίου 18:00: Ολυμπιακός-Βόλφσμπεργκερ (Βεργκλ) Novasports 2HD

27 Ιουνίου 19:00: Ολυμπιακός-Κράσνονταρ (Κούφσταϊν) Novasports 1HD

29 Ιουνίου 19:00: Ολυμπιακός-Ζάλτσμπουργκ (Κίρχντορφ) Novasports 4HD

30 Ιουνίου 19:00: Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Σβαρτζ) Novasports 4HD

2 Ιουλίου 19:00: Ολυμπιακός-Ούφα (Γένμπαχ) Novasports 4HD

3 Ιουλίου 17:00: Ολυμπιακός-Κραϊόβα (Σβαρτς) Novasports 3HD

Πηγή: sport24.gr

Photo intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News