SL1: Νίκη με Σωκράτη για Ολυμπιακό, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
SL1: Νίκη με Σωκράτη για Ολυμπιακό, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ρελαντί οι "ερυθρόλευκοι" σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία

Επιστροφή στις νίκες για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, με το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σε ένα ματς χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες, ήταν μια ευκαιρία για ελεύθερο ποδόσφαιρο χωρίς άγχος και δοκιμές σε πρόσωπα και καταστάσεις από τους δύο προπονητές. 

Η ομάδα του Μαρτίνς δεν έπιασε το 100% της απόδοσής της, όμως κατάφερε να βρει την λύση απέναντι στους μαχητικούς Αρκάδες με γκολ του Παπασταθόπουλου στο 52'. Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Σουάρεθ δεν κατάφερε να διώξει υπό την πίεση του Κάιπερς και η μπάλα έφτασε στον Παπασταθόπουλο, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με τα ερυθρόλευκα με το κεφάλι.

Ο Ολυμπιακός με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τους 79 πόντους. Από την άλλη, η ομάδα του Ράσταβατς έμεινε στους 44 πόντους και έχει απομακρυνθεί από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Λαλά (46’ Ντρέγκερ), Σεμέδο, Παπαδόπουλος (22’ Παπασταθόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Βαλμπουενά (71’ Ραντζέλοβιτς), Κάιπερς (81′ Εμβιλά), Χασάν (70’ Ελ Αραμπί).

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Χρηστόπουλος, Σουάρεθ, Τασουλής, Μπελόκ (88′ Κανελλόπουλος), Βαλιέντε (46’ Ιγκλέσιας), Ρετζίς, Ριέρα (46’ Ροντρίγκο), Αλί Μπαμπά (67’ Τιλίκα), Μπαράλες (46’ Τζίμας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News