Ντέρμπι για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο στο ΟΑΚΑ

Ποδόσφαιρο
Ντέρμπι για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τα play offs της Super League…

Με την αναμέτρηση ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κλείνει η 5η αγωνιστική των play offs της Σούπερ Λίγκας (21:30, Novasports 1).

Το αθηναϊκό ντέρμπι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού με νίκη η «Ένωση» ξεφεύγει από το «τριφύλλι» που θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους μία θέση στο Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Ο «Δικέφαλος» είναι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες επί του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας να δώσουν συνέχεια απόψε σε αυτές τις επιτυχίες. Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τις ήττες με Ολυμπιακό και Άρη, κάτι που σημαίνει πως θέλει να παίξει τα ρέστα του απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα

Την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θέλουν να διαγράψουν στον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν την κακή παρένθεση που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν στις νίκες, με στόχο να κλείσει η χρονιά με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Πέντρο Μαρτίνς υπολογίζει ξανά τους Χασάν και Σεμέδο, όχι όμως και τον Μπα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες. Από την πλευρά του, ο Μίλαν Ράσταβατς πήρε την απόφαση να ξεκουράσει τρία βασικά στελέχη της ομάδας του: τους Καστάνιο, Σίτο και Μουνάφο στον αγώνα στο Φάληρο.

Kρίνει πολλά το Άρης- ΠΑΟΚ

Συνέχεια στις σημαντικές νίκες που πήραν απέναντι στους «αιώνιους», σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, θέλουν να δώσουν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και θα ψάξουν το «τρίποντο» με φόντο τη δεύτερη θέση, αφού οι «κίτρινοι» έχουν 57 βαθμούς στη δεύτερη θέση και ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι στην τρίτη θέση με 54 βαθμούς.

Εκτός από το μεταξύ τους παιχνίδι υπάρχει το βράδυ και το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να αλλάξει επίσης τις ισορροπίες στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News