Ολυμπιακός: Η πρώτη μεγάλη μάχη απόψε με Άρσεναλ

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Η πρώτη μεγάλη μάχη απόψε με Άρσεναλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα και να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο

Με σύνθημα «κάντο όπως πέρυσι» ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις 22:00 (Cosmotesport2) την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για να επαναλάβει μια μεγάλη επιτυχία. Άλλη μια πρόκριση επί των κανονιέρηδων, κάτι που είχε πετύχει και πέρσι έναν γύρο νωρίτερα. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δήλωσε σίγουρος για την ομάδα του, τονίζοντας ότι οι παίκτες του δεν έχουν κάνει τυχαία μεγάλα παιχνίδια και προκρίσεις στα τελευταία τρία χρόνια, καταλήγοντας σε ένα μεγάλο συμπέρασμα... Πως και φέτος μπορεί να πετύχει ό,τι και πέρσι, την πρόκριση έναντι της αγγλικής ομάδας, αναγνωρίζοντας βέβαια τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ο Μικέλ Αρτέτα από την άλλη πλευρά θυμάται τις περσινές δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, μπορεί να απέφυγε τη λέξη... εκδίκηση, αλλά αυτή υπάρχει σίγουρα στο μυαλό του.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός έχει τον Μπα στην αποστολή και όπως φαίνεται θα είναι και στην 11άδα καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση. Έτσι το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού παραμένει με την... γνωστή συνταγή του 4-3-3 έχοντας ένα δίλημμα στην επίθεση... Τη χρησιμοποίηση του Φορτούνη ή του Βαλμπουενά στο ένα άκρο.

Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπα με τον Παπασταθόπουλο θα είναι στο κέντρο της άμυνας με τους Ρέαμπτσιουκ και Λαλά στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή δεν αλλάζει το Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά. Στην επίθεση ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά διεκδικούν μια θέση στο ένα άκρο, στο άλλο αναμένεται να είναι ο Μπρούμα και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News