Ολυμπιακός-Άρης 1-1: Ισοπαλία στο Καραϊσκάκη με πέναλτι Μήτρογλου!

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός-Άρης 1-1: Ισοπαλία στο Καραϊσκάκη με πέναλτι Μήτρογλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επιθετικός του Άρη σκόραρε εναντίον της ομάδας με την οποία έχει συνδέσει την ποδοσφαιρική του καριέρα

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη, με πρόσωπο του αγώνα να είναι ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος για τον Άρη, σκοράροντας απέναντι στην ομάδα που έχει συνδέσει την ποδοσφαιρική του πορεία...

Το γκολ του Μήτρογλου στο 83' με πέναλτι που κέρδισε ο Μαντσίνι από τον Σα, υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη φετινή εντός έδρας απώλεια αλλά και τη δεύτερη σερί γκέλα στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Έτσι χτυπάει καμπανάκι ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης στην Ολλανδία με την Αϊντχόφεν, όπου ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα με 4-2 αλλά η αποψινή του εικόνα μόνο αισιοδοξία δεν φέρνει…

Ο Φορτούνης είχε πετύχει το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα ματς που ο Μαρτίνς είδε Βρουσάι και Παπασταθόπουλο να αποχωρούν τραυματίες.

Αυτό ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό μετά από 9 σερί «ερυθρόλευκες» νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και 10 σερί στο πρωτάθλημα, 10 ολόκληρα χρόνια από την προηγούμενη φορά που δεν επικράτησαν οι Πειραιώτες των «κιτρίνων»!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Σωκράτης (46’ Ρέαμπτσιουκ), Χολέμπας, Καμαρά (76’ Εμβιλά), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (59’ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας (59’ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι (29’ Βαλμπουενά), Χασάν.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάκιτς  Τζέγκο, Σάσα, Ματέο Γκαρσία (58’ Μαντσίνι), Σαντέ Σίλβα (58’ Μπρούνο), Μπερτόγλιο (84′), Μάνος (66’ Μήτρογλου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News