Ώρα Ευρώπης για τoν Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ώρα Ευρώπης για τoν Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποδέχεται την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League…

Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη για την φάση των «32» του Europa League (19:55, CosmoteSport 2).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τους «16» της διοργάνωσης, παίρνοντας ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ολλανδούς.

Ο Πέντρο Μαρτίνς έχει περάσει από… κόσκινο την PSV, κάνοντας τη σχετική ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του και έχει επισημάνει τα δυνατά και αδύναμα σημεία της αποψινής αντιπάλου του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται έχει καταρτίσει δύο πλάνα, αφού ο Γιάν Εμβιλά είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για να παίξει στο σημερινό παιχνίδι στο Φάληρο.

Ο Γάλλος χαφ θα κάνει ένα τεστ σήμερα, αλλά αν δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί, δεν πρόκειται να ρισκάρει ο προπονητής του. Το πιθανότερο σενάριο πάντως θέλει τον Εμβιλά εκτός.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Βαλμπουενά. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μπρούμα, Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Εμβιλά, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης και Χασάν. Εκτός είναι μόνο ο τιμωρημένος Σεμέντο.

Η Αϊντχόφεν θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-2, με τον Ρόγκερ Σμιντ να επιλέγει τους Εμβαγκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσαγκλί, Μαξ, Τόμας, Σαγκαρέ, Ροσάριο, Μάουρο Ζούνιορ, Ζάχαβι και Μόλεν.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News