Ολυμπιακός: Ο Λαλά έρχεται, υπογράφει και παίζει

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Ο Λαλά έρχεται, υπογράφει και παίζει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γάλλος μαζί με Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλο μπαίνει στην ευρωπαϊκή λίστα

Παίκτης του Ολυμπιακού με άμεση έναρξη της συνεργασίας πρέπει να θεωρείται ο Λαλά. Ο Γάλλος μπακ της Στρασμπούρ έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για υπογραφές, με τη σημαντική διαφορά ότι πλέον έχουμε συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους για να ενταχθεί από τώρα και όχι από το καλοκαίρι στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Ο 29χρονος παίκτης, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους μπακ του “Σαμπιονά”, αρχικά συμφώνησε σε όλα με τους “ερυθρόλευκους” για να αποκτηθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι, ωστόσο, τις ώρες που μεσολάβησαν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να έρθει από τώρα ως μεταγραφή. Η ομάδα του θα βάλει ένα μικρό ποσό στο ταμείο της ως αντάλλαγμα κι εκείνος από εκεί που ήταν να υπογράψει για τρία χρόνια, θα υπογράψει για 3,5 και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είδε άλλη μία θέση που ήθελε ενίσχυση να γεμίζει με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Γάλλος αμυντικός, μαζί με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, θα αποτελέσουν και τα τρία νέα πρόσωπα της λίστας που θα κατατεθεί στην UEFA για τα ματς με την Αϊντχόφεν.

Με το πρωτάθλημα σχεδόν τελειωμένο είναι σαφές ότι οι εξτρά κινήσεις γίνονται κυρίως με το βλέμμα στην ευρωπαϊκή διάκριση, μια όσο το δυνατό καλύτερη πορεία στο Europa League. Θα αντικαταστήσουν αντίστοιχα στα ματς με την PSV τους Βινάγκρε, Σισέ και Ντρέγκερ, με τον τελευταίο να είναι ο πιο πιθανός να αποχωρήσει μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News