O Χασάν λύτρωσε στο 93' τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
O Χασάν λύτρωσε στο 93' τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα βρήκαν σκούρα οι ερυθρόλευκοι και τελικά νίκησαν 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις

Έσπασε το μπλόκο του ΠΑΣ με τον Χασάν ο Ολυμπιακός (1-0). Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πολύ κοντά σε γκέλα, αλλά τους γλίτωσε ο Αιγύπτιος φορ με κεφαλιά (από φάουλ του Φορτούνη) στο 90+3’ και διατήρησαν την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους.

Παρ’ ολίγον μοιραίος ο Βαλμπουενά, που έχασε πέναλτι (τον τρίτο απ' τον Ιούλιο και μετά) στο 20’, με τον Χουτεσιώτη να κάνει ωραία επέμβαση. Διορθώνοντας το λάθος που έκανε νωρίτερα ανατρέποντας τον Ελ Αραμπί (που είχε δοκάρι στην ίδια φάση).

Δεν έλαμψαν με την παρουσία τους οι «ερυθρόλευκοι», που είχαν λίγες, αλλά καλές ευκαιρίες ώστε να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ. Θετικό το πρόσημο για τους Ηπειρώτες που δεν έπαιξαν… κλεφτοπόλεμο και λίγο έλειψε να κόψουν ακόμη δύο βαθμούς (1-1 στον πρώτο γύρο) από την ομάδα του Μαρτίνς.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ (72' Βρουσάι), Σισέ, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46' Καμαρά), Βαλμπουενά (82' Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας (66' Χασάν), Μπρούμα (46' Φορτούνης), Ελ Αραμπί.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (46' Αθανασίου), Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Λιάσος, Σιόντης, Καρτάλης (87' Πανουργιάς), Μπρένερ (55' Ελευθεριάδης), Λεό, Παμλίδης (79' Νάουμετς)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News