Ντέρμπι ΑΕΚ- Ολυμπιακού σήμερα στo ΟΑΚΑ

Ποδόσφαιρο
Ντέρμπι ΑΕΚ- Ολυμπιακού σήμερα στo ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο εξ΄αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League…

To εξ΄αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα της Super League πραγματοποιείται σήμερα (19:30 novasports 1) στο Ολυμπιακό Στάδιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Νίκη για… ηρεμία αναζητάει η γηπεδούχος Ένωση. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από μια περίοδο με έντονη αναστάτωση, έπειτα από τις κακές εμφανίσεις και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Ο Μάσιμο Καρέρα και οι συνεργάτες του έχουν προσπαθήσει να επαναφέρουν την ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας, γεγονός που δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στο ντέρμπι.

Και αυτό γιατί το κίνητρο δεν είναι μόνο βαθμολογικό (η νίκη θα φέρει την ΑΕΚ τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό), αλλά και μια αφορμή για να επιστρέψει η αυτοπεποίθηση και η ηρεμία στην ομάδα.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει στη διάθεσή του τον Νασίμ Χνιντ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής.

Κανονικά σε αυτή συμμετέχει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος, παρότι ως και την προπόνηση της Δευτέρας είχε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη, αποφασίστηκε να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί.

Ο Μάσιμο Καρέρα προσανατολίζεται σε διάταξη 4-2-3-1, με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τους Μπακάκη και Μιτάι (ή Ινσούα) στα άκρα της άμυνας και τους Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσεάρου στα στόπερ.

Οι Σιμόες και Κρίστιτσιτς αμυντικοί μέσοι, τους Λιβάγια και Γκαρσία στα άκρα της επίθεσης και τον Μάνταλο πίσω από τον προωθημένο Ανσαριφάρντ.

Ψάχνει τη νίκη ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για ένα ακόμα ντέρμπι είναι ο Ολυμπιακός.Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30 – Novasports 1) στην εξ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας της Super League, έχοντας ως μοναδικό στόχο την απομάκρυνσή του από τους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή από τους παίκτες του, προκειμένου να βγουν αλώβητοι από ένα ακόμα σημαντικό ντέρμπι.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Κώστα Φορτούνη και Ρούμπεν Σεμέδο και θα παρατάξει το ερυθρόλευκο σύνολο με τις γνωστές απουσίες των τραυματιών Βαλμπουενά, Χασάν, Μπρούμα και Ντρέγκερ.

Μοναδικό ερωτηματικό στην 11άδα που σκέφτεται ο Μαρτίνς αποτελούν οι θέσεις στα άκρα της επίθεσης, όπου θέση διεκδικούν οι Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι και Τιάγκο Σίλβα.

Από κει και πέρα, ο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει καταλήξει σε σχηματισμό 4-3-3 με τους Σ κάτω από τα δοκάρια, Ραφίνια και Χολέμπας αριστερά και δεξιά της άμυνας, Σεμέδο, Σισέ στα στόπερ, τους Καμαρά, Μπουχαλάκη και Εμβιλά στο κέντρο, τον Φορτούνη αριστερά και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News