Ολυμπιακός: Πρωτοφανές σκάνδαλο δωροδοκίας

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Πρωτοφανές σκάνδαλο δωροδοκίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ καταφέρεται εναντίον του ΠΑΟΚ …

Με επίσημη και σκληρή ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για ένα πρωτοφανές σκάνδαλο δωροδοκίας και στέκεται στους χειρισμούς του ΠΑΟΚ και τις... επιθέσεις του προς τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, που κάνει μνεία στον ΠΑΟΚ και αναφέρει πως υπάρχουν στοιχεία για όλα όσα καταγγέλθηκαν για την υπόθεση του ντέρμπι με τον Άρη:

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο ταλανίζεται από ένα πρωτοφανές σκάνδαλο δωροδοκίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν ξέσπασε το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας με την ΠΑΕ Ξάνθη, μιλούσε για σκευωρίες, χώριζε την Ελλάδα στα δύο και σκόρπιζε ύβρεις και απειλές χωρίς να απαντά επί της ουσίας.

Τώρα, που ένα νέο σκάνδαλο κακουργηματικής δωροδοκίας πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι ξεσπά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πάλι μιλά για σκευωρίες επιλέγοντας την υστερία και τον αποπροσανατολισμό του φίλαθλου κόσμου με λάσπη στον ανεμιστήρα.

Για μια ακόμα φορά αποφεύγει να μιλήσει για την ουσία του ζητήματος και για τους ανθρώπους από το περιβάλλον της που μετέφεραν τεράστια ποσά σε σακούλες με σκοπό να δωροδοκήσουν και να εκφοβίσουν ποδοσφαιριστή (ή ποδοσφαιριστές) του Άρη.

Αντί αυτού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιλέγει να επιτίθεται με τρόπο χυδαίο, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στα στελέχη του, στους συγγενείς τους, ακόμα και σε ομάδες εκτός Ελλάδος.

Για την κακουργηματική δωροδοκία που συνταράσσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως δεν έχει πει απολύτως τίποτα.

Οι καταγγελίες έχουν ονόματα και διευθύνσεις, τόπους και ώρες. Και πλέον όλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Καλούμε τους συμμετέχοντες στην έρευνα να αντιληφθούν τη σοβαρότητα των στιγμών και περιμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης να ξεκινήσουν άμεσα έρευνα για το πως ενώ το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης κατέθετε στην Διεύθυνση Καταπολέμησης της Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης ενώπιον του προϊσταμένου της κ. Κώστα Χρυσόπουλου, υπήρχε LIVE αναμετάδοση στην εκπομπή «Δίκη στο Open», σε κανάλι που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παραβιάζοντας έτσι ευθέως το απόρρητο της εν λόγω κατάθεσης και διαδικασίας.

Με σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και μαζί με όλο τον φίλαθλο κόσμο περιμένουμε να βγουν όλα στο φως, από ανθρώπους με «καθαρά» χέρια που θα τιμωρήσουν τους ενόχους και θα τους αποβάλλουν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News