Στην Μπολόνια παρακολουθούν από κοντά τον Μπουχαλάκη

Ποδόσφαιρο
Στην Μπολόνια παρακολουθούν από κοντά τον Μπουχαλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιταλική ομάδα δεν έχει αποσύρει τις … κεραίες της από τον διεθνή μέσο των «ερυθρόλευκων».

Ένα από τα πρόσωπα που…μαγνητίζουν τα φώτα της δημοσιότητας την τρέχουν σεζόν στον Ολυμπιακό, ακούει στο όνομα, Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Άλλοτε για καλό λόγο, όπως συμβαίνει εσχάτως και με αφορμή τα δύο γκολ που σημείωσε ο 27χρονος μέσος στο παιχνίδι με τον Άρη, αποτελώντας τον πυλώνα της νίκης της πειραϊκής ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κι άλλοτε για κακό, αν θυμηθούμε τα βέλη της αρνητικής κριτικής που έπεσαν...κατά ριπάς κατά πάνω του μετά το λάθος στο «Ντραγκάο» και την ήττα του Ολυμπιακού από την Πόρτο.

Ο διεθνής μέσος έπειτα από τις 52 συμμετοχές την περασμένη σεζόν με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» διανύει και φέτος μια «γεμάτη» χρονιά με το κοντέρ να γράφει 13 παιχνίδια, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της Μπολόνια.

Οι «ροσομπλού» έχουν από…κοντά τον τελευταίο 1,5 χρόνο τον Μπουχαλάκη και φροντίζουν να ανανεώνουν το report τους σχετικά με τις εμφανίσεις του, τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική Ελλάδας.

Στην ιταλική ομάδα κρίνουν πως ο μέσος του Ολυμπιακού αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση και τον διατηρούν σε καθεστώς παρακολούθησης.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News