Champions League: Χωρίς αντίσταση ο Ολυμπιακός έχασε 0-1 από τη Σίτι

Ποδόσφαιρο
Champions League: Χωρίς αντίσταση ο Ολυμπιακός έχασε 0-1 από τη Σίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφράγισε την πρόκριση στους "16" με απόλυτη κυριαρχία η ομάδα του Πεπ Γκουρντιόλα

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Καραϊσκάκη με 0-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα από τα παιχνίδια του προγράμματος που άνοιξαν νωρίτερα την αυλαία της σημερινής αγωνιστικής. 

Η ήττα ήταν αναπόφευκτη με βάση την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός, που ήταν άνευρος και ακίνδυνος, επηρεασμένος σίγουρα και από τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο παιχνίδι αλλά δεν ανέβασε το ρυθμό της, παίζοντας τόσο όσο να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση...

Ο Φόντεν πέτυχε στο 36’ το μοναδικό τέρμα του αγώνα, ενώ οι «Πολίτες», που έχασαν ευκαιρίες για πιο ευρεία νίκη, σφράγισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση και επόμενος στόχος τους είναι να «κλειδώσουν» την πρωτιά.

Να τονίσουμε πάντως ότι ο Ολυμπιακός εξέφρασε παράπονα για τη φάση του γκολ, τόσο για φάουλ του Γκιντογκάν πάνω στο Ντρέγκερ στο ξεκίνημα, όσο και για περίπτωση οφσάιντ του σκόρερ.

Oι Πειραιώτες περιμένουν τώρα τα... νεότερα από το Βελοντρόμ όπου η Μαρσέιγ υποδέχεται την Πόρτο, για να δουν πως θα διαμορφωθεί ο όμιλός τους στο Champions League μετά την 4η αγωνιστική.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Πέπε (71’ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Μασούρας (78’ Σουντανί), Φορτούνης

ΜΑΝΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Μεντί (78’ Ζιντσένκο), Ντίας, Στόουνς, Ρόντρι (76’ Φερναντίνιο), Γκιντογκάν (86’ Ντόιλ), Φόντεν, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (76’ Μαχρέζ), Ζεσούς (78’ Αγουέρο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News