Champions League: «Πέταξε» για Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Champions League: «Πέταξε» για Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος για τους «ερυθρόλευκους» η υπέρβαση απέναντι στη Σίτι του Γκουαρντιόλα

Στο «Έτιχαντ» δοκιμάζεται την Τρίτη (3/11 22:00) ο Ολυμπιακός, απέναντι στην Μάντσεστέρ Σίτι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» πέταξε το πρωί της Δευτέρας (2/11) για την Αγγλία, με τον Παπέ Σισέ σε δηλώσεις που έκανε πριν από την αναχώρηση, να δίνει το σύνθημα ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να παλέψουν για την υπέρβαση απέναντι στους «πολίτες».

«Στο επίπεδο αυτό όλα τα ματς είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όλες αυτές οι ομάδες είναι πολύ σημαντικές και μεγάλες όπως και ο Ολυμπιακός» ανέφερε στις αρχικές ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ των Πειραιωτών.

Σε ερώτηση που του έγινε για την κατάστασή του ο 25χρονος άσος τόνισε: «Εγώ είμαι έτοιμος να παίξω, νιώθω καλά», ο οποίος όπως όλα δείχνουν να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ρούμπεν Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή των «ερυθρολεύκων», η οποία ταξίδεψε στην Αγγλία, αυτή αποτελείται από τους: Σα, Τζολάκη, Καραργύρη, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλή, Ανδρούτσο, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Μασούρα, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News