Champions League: Λυτρωτής ο Χασάν στο 91’, ο Ολυμπιακός 1-0 τη Μαρσέιγ!

Ποδόσφαιρο
Champions League: Λυτρωτής ο Χασάν στο 91’, ο Ολυμπιακός 1-0 τη Μαρσέιγ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού δικαιώθηκε στο τέλος με χρυσή αλλαγή τον Αιγύπτιο φορ

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη αλλά δεν είχε βρει το γκολ μέχρι τα 90’, τελικά ήρθε η χρυσή αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς, ο Χασάν να σκοράρει και να λυτρώσει τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στη Μαρσέιγ!

Ο Ολυμπιακός έτσι επικράτησε με 1-0 και μπήκε νικηφόρα στους φετινούς ομίλους του Champions League!

To χρυσό γκολ για τους ερυθρόλευκους στο 91ο λεπτό ήρθε μετά από το γύρισμα του Βαλμπουενά από δεξιά και τον Χασάν με καρφωτή κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μανταντά.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τη γαλλική ομάδα ενώ είχε σκοράρει και στο 52ο λεπτό με τον Μασούρα αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ μόλις λίγων εκατοστών…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς (78’ Φορτούνης), Μασούρας (84’ Χασάν), Βαλμπουενά (93' Σισέ), Ελ Αραμπί (93' Βινάγκρε).

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Σάκαϊ, Αμαβί, Άλβαρο, Τσαλέτα-Τσαρ, Ρονζιέ, Γκουέγ (85’ Στρούτμαν), Σανσόν (76’ Κιζάνς), Τοβέν (82’ Ζερμέν), Παγέτ (76’ Ράντονιτς), Μπενεντέτο (76’ Λουίς Ενρίκε)

Νίκη και για Σίτι

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-1 της Πόρτο και έτσι η ομάδα του Γκουαρντιόλα μαζί με τον Ολυμπιακό πήραν κεφάλι στην βαθμολογία με 3 βαθμούς μετά την 1η αγωνιστική. Αμέσως την επόμενη Τρίτη 27 Οκτωβρίου θα γίνει η 2η αγωνιστική με τα παιχνίδια Πόρτο-Ολυμπιακός και Μαρσέιγ-Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News