Επεισόδιο Ολυμπιακού- ΕΠΟ στη σύσκεψη

Ποδόσφαιρο
Επεισόδιο Ολυμπιακού- ΕΠΟ στη σύσκεψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωτόκολλο της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν η αφορμή…

Την Τρίτη (23/6) ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μιλώντας για ανοργανωσιά, σχετικά με το πρωτόκολλο για τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ (24/6, 21:30).

Το πρωί της Τετάρτης (24/6), είχαμε νέο επεισόδιο, κατά την καθιερωμένη πρωινή σύσκεψη για τον αγώνα. Ο αντιπρόεδρος των "ερυθρολεύκων" και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη σύσκεψη, Κώστας Καραπαπάς, ρώτησε τον παρατηρητή για το ποια ενημέρωση έκανε η ΕΠΟ στη γηπεδούχο ομάδα, σχετικά με το πρωτόκολλο.

Η απάντηση που δόθηκε ήταν πως ενημερώθηκε η αστυνομία, για να τονίσει ο εκπρόσωπος των Πειραιωτών πως από την αστυνομία το έμαθαν στον Ολυμπιακό, αλλά είναι υποχρέωση της διοργανώτριας. Όπως για παράδειγμα στο πρωτάθλημα ενημερώνει η Super League για το πρωτόκολλο.

Επιπροσθέτως, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακός ρώτησε τον παρατηρητή για το ποιος αποφάσισε από την ΕΠΟ για το πρωτόκολλο,ποια επιτροπή. Αν ήταν δηλαδή η εκτελεστική, η επιτροπή Κυπέλλου ή η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων, αλλά δεν πήρε κάποια απάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, καμία από τις τρεις παραπάνω επιτροπές της ομοσπονδίας δεν έχει πάρει απόφαση για το πρωτόκολλο.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News