Ολυμπιακός-ΠΑΟ 3-0: Άλλη κλάση οι «ερυθρόλευκοι», πιο κοντά στον τίτλο

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός-ΠΑΟ 3-0: Άλλη κλάση οι «ερυθρόλευκοι», πιο κοντά στον τίτλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισαν» το παιχνίδι με υπέροχα γκολ από Γκιλιέρμε και Ελ Αραμπί

Εξαιρετικός ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας ότι είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο ανώτερος απ’ όλες τις ομάδες και δίκαια κατακτά τον εφετινό τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν απόψε με 3-0 τον Παναθηναϊκό με χαρακτηριστική άνεση, καθώς φρόντισαν από το α’ ημίχρονο να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός με το νέο τρίποντο βρίσκεται στο +19 από την 2η θέση στην οποία συγκατοικούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι θέλει άλλη μία νίκη στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια των Play Off για να πανηγυρίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Μόλις στο 5’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Λοβέρα από τα αριστερά γύρισε στον Γκιλιέρμε, εκείνος ελευθερώθηκε κινούμενος στο ημικύκλιο και αφού μπήκε λίγο μέσα στην περιοχή, με υπέροχο γεμάτο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη για το 1-0.

Στο 21’ ήρθε το δεύτερο γκολ και αφού οι παίκτες του Μαρτίνς έκρυψαν τη μπάλα. Ο Μπουχαλάκης άφησε για τον Ελαμπντελαουί, αυτός σέντραρε και στο πρώτο δοκάρι με σουτ στην κίνηση από τον Ελ Αραμπί σημειώθηκε το 2-0. Από τα αξιοσημείωτα ήταν και η φάση στο 34’. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε αρχικά απευθείας κόκκινη κάρτα στον Χατζηθεοδωρίδη αλλά βλέποντας το VAR αναίρεσε την απόφασή του, αφού ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Καμαρά.

Στη συνέχεια υπήρξαν φάσεις και από τον Ολυμπιακό αλλά και από τον Παναθηναϊκό, για να βάλουν τελικά τρίτο γκολ οι γηπεδούχοι στο 91ο λεπτό. Σκόρερ του 3-0 ήταν ο Καφού με ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί (73’ Γκασπάρ), Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (61’ Καφού), Καμαρά (85’ Μπρούνο, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα (73’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (61’ Χασάν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Ανουάρ, Χατζηθεοδωρίδης (80’ Ζαγαρίτης), Ανουάρ (86' Καμπετσής), Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Χ. Δώνης, Ζαχίντ (46’ Κολοβός), Αγιούμπ (72’ Μπουζούκης), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης.

Αποτελέσματα (3η)

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ                  3-1

ΑΕΚ-Άρης                     2-2

Ολυμπιακός-ΠΑΟ       3-0         

Η βαθμολογία

1.Ολυμπιακός      75

2.ΠΑΟΚ                 56

3.ΑΕΚ                     56

4.Παναθηναϊκός  46

5.Άρης                   38

6.ΟΦΗ                   34

Η επόμενη (4η)

Σάββατο 27/6 (21:30)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Κυριακή 28/6 (19:15)

Άρης-ΠΑΟΚ

Κυριακή 28/6 (21:30)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News