Την παραμονή Χασάν και Γκασπάρ εισηγήθηκε ο Μαρτίνς

Ποδόσφαιρο
Την παραμονή Χασάν και Γκασπάρ εισηγήθηκε ο Μαρτίνς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η περίπτωση του Γιοάν Κουρτ αρέσει στον Ολυμπιακό...

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες σχετικά με την παραμονή των Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Γκασπάρ στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την παραμονή τους και πλέον θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να δώσουν τα ποσά που προβλέπονται ως οψιόν αγοράς, δηλαδή 2,5 εκατ. στην Μπράγκα και 1 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ αντίστοιχα.

Θα προσπαθήσουν να ρίξουν αρκετά τις απαιτήσεις των Πορτογάλων, που γνωρίζουν άλλωστε πως με το νέο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε από την πανδημία είναι αδύνατο να βρουν τέτοια ποσά στην αγορά για δύο ποδοσφαιριστές που δεν προέρχονται από γεμάτη σεζόν.

Ενδιαφέρον για Κουρτ

Εν τω μεταξύ, η περίπτωση του Γιοάν Κουρτ αρέσει στον Ολυμπιακό. Πέρα από την καλή άποψη που υπάρχει στο τμήμα σκάουτινγκ των «ερυθρόλευκων» για τον 30χρονο εξτρέμ, που μένει ελεύθερος από την Μπρεστ, πολύ καλή γνώμη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχουν και μέλη του τωρινού ρόστερ.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο Ουσεϊνού Μπα, ο Μαντί αλλά και ο Φοντέ Καμαρά που είχαν αντιμετωπίσει τον Κουρτ στην Ligue 2 μιλούν για έναν πολύ καλό παίκτη, με εξαιρετικό αριστερό πόδι και παρότι δεν είναι… θεαματικός, είναι ομαδικός και ουσιαστικός.

Το γεγονός ότι οι συζητήσεις με την Μπρεστ για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν έχουν καρποφορήσει (ακόμη), αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί σοβαρά ο Ολυμπιακός μαζί του, μιας και βρίσκεται σε αναζήτηση δύο εξτρέμ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News