Επέστρεψαν oι ξένοι του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψαν oι ξένοι του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένουν ενημέρωση για την επανέναρξη των προπονήσεων…

Στην Ελλάδα επέστρεψαν οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Είχαν πάρει άδεια εδώ και δεκαπέντε ημέρες, ώστε να μεταβούν στις πατρίδες τους. Οι περισσότεροι το έπραξαν, ακόμη και αν χρειάστηκε… υπέρβαση. Όπως από τους Πορτογάλους που είχαν μισθώσει ιδιωτικό αεροπλάνο για να μεταβούν στη χώρα τους.

Η εντολή ήταν ξεκάθαρη και με δεδομένη την αρχική εκτίμηση, για επιστροφή στη δράση. Το πλάνο έλεγε μετά τις 10 Μάη να αρχίσουν προπονήσεις, αφού τα πράγματα θα έχουν πάει καλά με την πανδημία. Φαίνεται πως η χώρα μας κερδίζει αυτό το στοίχημα, υπάρχει εκτίμηση πως θα δούμε playoffs και κάπως έτσι, δόθηκε η εντολή για επιστροφή.

Αυτό γιατί όσοι ταξιδεύουν από το εξωτερικό, μπαίνουν αμέσως σε… καραντίνα. Απομόνωση στο σπίτι τους για δεκατέσσερις ημέρες. Κάπως έτσι, "κολλάνε" και οι ημέρες, για να είναι διαθέσιμοι οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς στις 10 Μαΐου.

Όλο αυτό το διάστημα οι παίκτες του Ολυμπιακού, ενημερώνοντας για τις εξελίξεις. Για το πώς δηλαδή πηγαίνει η κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα μας, τι σκέψεις υπάρχουν. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, αλλά όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός τη ρεβάνς με τους Γουλβς θα τη δώσει. Ανεξάρτητα του τι θα γίνει με τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις. Βέβαια, η αίσθηση που υπάρχει, είναι πως θα συνεχιστεί η δράση και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο.

Φυσικά από τις συζητήσεις των παικτών, δεν λείπει και το θέμα του τρόπου της επιστροφής στη δράση. Γνωρίζουν για τα κεκλεισμένων των θυρών γήπεδα, άλλωστε το συναίσθημα το έζησαν στον αγώνα με τους Γουλβς, στο τελευταίο τους ματς στις 12 Μαρτίου στο Καραϊσκάκη. Πλέον έχουν περάσει 45 ημέρες (!), περιμένουν τις ημερομηνίες για να "κλειδώσει" το όλο πρόγραμμα από το τεχνικό τιμ. Ως σενάριο άλλωστε, παίζει να αρχίσουν προπονήσεις ανά γκρουπ στο Ρέντη και μετά να μπει όλη η ομάδα…

Όπως και να ‘χει, από την πρώτη ημέρα στον Ολυμπιακό αντιμετώπισαν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την πανδημία. Δεν… έπαιξαν δευτερόλεπτο, σεβάστηκαν όλες τις αποφάσεις, παρά το κλίμα που προσπάθησαν να διαμορφώσουν ορισμένοι.

Πηγή: sport24.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News