Πρόταση του Ολυμπιακού στον Μπουά

Ποδόσφαιρο
Πρόταση του Ολυμπιακού στον Μπουά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με ελβετική εφημερίδα κατατέθηκε επίσημη πρόταση στον 26χρονο εξτρέμ…

Ανήμερα Μεγάλης Παρασκευής κι ενώ όλοι στο λιμάνι κάνουν τον σχεδιασμό τους για τα θέματα που θα πρέπει να λύσουν μετά το Πάσχα και αφορούν τις υποθέσεις των Μαρτίνς, Ελαμπντελαουί και Γκιγιέρμε, ήρθε η ελβετική εφημερίδα «Blick» για να βάλει... φωτιά στο μεταγραφικό σκηνικό.

«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε προσφορά 600 χιλιάδων ελβετικών φράγκων (σ.σ. 570 χιλιάδων ευρώ) τον χρόνο στον Κέβιν Μπουά. Τον θέλουν επίσης η Νυρεμβέργη και η Μπεσίκτας και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι» έγραψε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της. Δεν έμεινε δηλαδή μόνο σε ένα απλό ενδιαφέρον, αλλά έκανε λόγο ακόμα και για επίσημη πρόταση με συγκεκριμένα νούμερα.

Στον Ολυμπιακό ως συνήθως τηρούν σιγή ιχθύος για όλα τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα. Τη μοναδική φορά που αντέδρασαν αφορούσε το θέμα του Κώστα Τσιμίκα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πωλείται με λιγότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο προκαλεί εντύπωση το ρεπορτάζ της «Blick» λόγω των λεπτομερειών που δίνει. Δείχνει να γνωρίζει καλά το θέμα, αφού για τις Νυρεμβέργη και Μπεσίκτας γράφει για απλό ενδιαφέρον, ενώ για τον Ολυμπιακό κάνει λόγο για επίσημη πρόταση.

Ο Κέβιν Μπουά είναι 26 ετών, δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης. Του αρέσει να συγκλίνει προς τα μέσα για να σουτάρει με το δεξί, ενώ αρκετές φορές έχει παίξει και στο απέναντι «φτερό». Βολεύεται όμως περισσότερο στα αριστερά. Συν τοις άλλοις έχει αγωνιστεί και σε ρόλο... Φορτούνη στη Βασιλεία, η οποία ενδεχομένως λόγω κορονοϊού αδυνατεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Κάπως έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η στάση που κρατάει η Βασιλεία απέναντί του, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που «έχει κάνει παπάδες» τη φετινή σεζόν. Σε 29 ματς έχει σκοράρει 10 φορές και έχει μοιράσει 8 ασίστ. Ήταν μέσα δηλαδή σε 18 γκολ. Στη Βασιλεία παίζει από το 2016 και τότε τον είχε αποκτήσει με 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τη Ζυρίχη. Μένει να φανεί τις επόμενες μέρες αν όντως έχουν βάση όσα γράφουν οι Ελβετοί.

Πηγή: fosonline.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News