Super League 1: Τέσσερα γκολ ο Ολυμπιακός στη Λαμία, χατ-τρικ ο Ελ Αραμπί

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Τέσσερα γκολ ο Ολυμπιακός στη Λαμία, χατ-τρικ ο Ελ Αραμπί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "ερυθρόλευκοι" με αυτό το τρίποντο συνεχίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας

Mε εντυπωσιακό τον Ελ Αραμπί που σημείωσε χατ-τρικ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-4 στην έδρα της Λαμίας και διατηρήθηκε στην κορυφή της Super League 1, περιμένοντας τώρα απώλεια του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να αυξήσει την διαφορά του από την δεύτερη θέση.

O Oλυμπιακός μπήκε επιθετικά από τα πρώτα λεπτά και το 0-1 ήρθε στο 40'. Ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ελ Αραμπί με φοβερή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Με γκολ ξεκίνησε το β' ημίχρονο. Στο 51' ο Ελ Αραμπί εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη πάσα του Βάντερσον προς τα πίσω και μπήκε στην περιοχή. Επιχείρησε να κάνει πάσα αριστερά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Πλιάτσικα. Έτσι, του στρώθηκε ιδανικά και με δυνατό σουτ με το αριστερό, σκόραρε (0-2).

Στο 69' ο Τσιμίκας ανατράπηκε από τον Πλιάτσικα και ο διαιτητής Πέτρος Τσαγκαράκης καταλόγισε πέναλτι. Ο αμυντικός της Λαμίας αποβλήθηκε δεχόμενος δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ματιέ Βαλμπουενά στο 70' έγραψε το 0-3 από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν το έβδομο γκολ του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα και όλα από τα έντεκα βήματα.

Ο Ελ Αραμπί ήταν σε τρομερό βράδυ και όταν στο 85' έγινε αλλαγή με τον Χριστοδουλόπουλο, είχε προλάβει να φτάσει σε χατ τρικ. Στο 81' ο Τσιμίκας έκανε σέντρα από αριστερά, ο Μασούρας δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς τον νίκησε ο Θεοδωρόπουλος. Ο Ελ Αραμπί πήρε τη μπάλα με το αριστερό και εκτέλεσε για το 0-4. Αυτό ήταν το 13ο γκολ του Αραμπί στο πρωτάθλημα και 18ο συνολικά στη σεζόν.

Λαμία (Ά. Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκραντοβέλι, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Μπαχανάκ (87′ Βλαχομήτρος), Ντελ Πίνο (77′ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (72′ Σάλιακας), Καραμάνος, Ρόμανιτς.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (77′ Γκερέρο), Μασούρας, Μπενζιά (64′ λ.τρ. Λοβέρα), Ελ Αραμπί (85′ Χριστοδουλόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News