Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Πειθαρχική δίωξη και κίνδυνος νέας τιμωρίας

Την δίωξη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ για τα επεισόδια πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, με αφορμή τα όσα έγιναν πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης". Βάσει αυτής, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με νέα τιμωρία της έδρας του για 2 έως 4 αγωνιστικές.

Αφορμή για την πειθαρχική δίωξη αποτελεί η συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή και η έκθεση της αστυνομίας που αναφέρεται σε συγκρούσεις των "ερυθρόλευκων" οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις και σε τραυματισμό ενός αστυνομικού.

 «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την παρακάτω ΠΑΕ: Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 991/9-1-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 10ης-01-2020, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 11:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια