default-image

Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός, 2-2 με την Τότεναμ!

Ποδόσφαιρο
Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός, 2-2 με την Τότεναμ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ισοπαλία απέναντι στην περσινή φιναλίστ μπήκαν στους ομίλους του Champions League οι "ερυθρόλευκοι"

Έβγαλε ψυχή απόψε στο "Καραϊσκάκη" ο Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League απέναντι στην φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης Τότεναμ.

Παρότι στο 30' ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, στη συνέχεια έκανε μεγάλη εμφάνιση, ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με τέρματα των Ποντένσε και Βαλμπουενά και θα μπορούσε μάλιστα να κάνει και μια επική ανατροπή!

Ο Ολυμπιακός είχε ενθουσιασμό στα πρώτα λεπτά και στο 19’ μάλιστα παραλίγο να σκοράρει καθώς η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι στο σουτ του Γκερέρο. Ωστόσο στο 26’ ένα ανόητο πέναλτι του Μεριά στον Κέιν έφερε με πέναλτι του Άγγλου επιθετικού το 0-1 ενώ πριν προλάβει να ανασυνταχθεί η ομάδα του Μαρτίνς, ήρθε και δεύτερο «χτύπημα», με τον Λούκας Μόουρα (30’) να εκτοξεύει βολίδα εκτός περιοχής.

Σε κρίσιμο σημείο, στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου, ο Ποντένσε μετά από ωραία συνεργασία με τον Βαλμπουενά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μείωσε 2-1 και το β’ ημίχρονο αναμενόταν να είναι… φωτιά!

Όπως κι έγινε καθώς στο 54’ ο Βαλμπουενά μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμα του Βερτόνχεν.

Από εκεί και πέρα έγινε παιχνίδι για γερά νεύρα αλλά ο Ολυμπιακός λειτούργησε καλά αμυντικά και δημιούργησε προϋποθέσεις για το τρίτο γκολ. Το ισόπαλο 2-2 με βάση την εικόνα του ματς αφήνει ικανοποιημένους τους ερυθρόλευκους…

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Μασούρας (78’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (69’ Μπενζιά), Ποντένσε, Γκερέρο (89’ Ελ Αραμπί)

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γιορίς, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Φερτόνχεν, Ντέιβις, Εντομπελέ (62’ Σισοκό), Γουίνκς, Έρικσεν, Άλι (73’ Σον), Μόουρα (76’ Λαμέλα), Κέιν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News