default-image

Κράτησε το 0-0 και βλέπει πρόκριση ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Κράτησε το 0-0 και βλέπει πρόκριση ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα δύσκολο ματς στην Τσεχία έμεινε ισόπαλος με την Πλζεν με κορυφαίους Σεμέδο και Σα

Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει 0-0 στην Τσεχία απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, παρουσία περίπου 700 οπαδών των δευτεραθλητών Ελλάδας.

Από τη στιγμή που δεν κέρδισαν, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τον έτερο στόχο σε εκτός έδρας ματς: δεν δέχθηκαν γκολ. Γεγονός που τους επιτρέπει να αισιοδοξούν πως, σε μια εβδομάδα από σήμερα, θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκης»…

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό αναμφίβολα ο Σεμέδο, που κέρδισε σχεδόν κάθε «μάχη» που έδωσε, ενώ σημαντικός ήταν και ο Σα, ο οποίος επενέβη όποτε χρειάστηκε. Για να διατηρηθεί έτσι η καλή παράδοση που έχει «χτίσει» η ομάδα τους από το 2009 κι έπειτα και την θέλει αήττητη στο πρώτο της ευρωπαϊκό ματς!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βικτόρια Πλζεν: Χρούσκα, Χάβελ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς (72’ Χέιντα), Χλούσεκ, Κάλβαχ, Χροσόφσκι, Καγιάμπα, Τσέρμακ (84’ Μίχαλικ), Κόπιτς, Κρμέντσικ (69’ Τσόρι).

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος (22’ λ.τ. Μπα), Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (56’ Καμαρά), Μασούρας (81’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News