Φιλικό ξεμούδιασμα με Βιτορούλ για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Φιλικό ξεμούδιασμα με Βιτορούλ για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν 3-2 στο πρώτο τους φετινό φιλικό που έγινε στην Καλλιθέα

Μία καλή ευκαιρία να ξεμουδιάσει από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας είχε ο Ολυμπιακός σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας, επικρατώντας 3-2 της Βιτορούλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 28’ με σκόρερ τον Μάνο, που επέστρεψε από τον δανεισμό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο 30’ ο Ποντένσε διαμόρφωσε το 2-0.

Η απάντηση των Ρουμάνων ήταν άμεση, αφού μείωσαν σε 2-1 με τον Γκανέα, σκορ που ήταν κι αυτό με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Μαρτίνς βρήκαν και τρίτο γκολ, κάνοντας το 3-1 στο 59’ με τον Γκιγέρμε.

ο τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 61’ με τέρμα του Ιάνκου.

Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αγωνίστηκε ο Μπα για ένα ημίχρονο, όπως και οι Μπρούνο, Κάιπερς που έπαιξαν στο δεύτερο μέρος.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Τζολάκης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Βούκοβιτς, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Ανδρούτσος, Μαρίνος, Ποντένσε, Σοδάνο, Μάνος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Τζολάκης (80' Στουρνάρας), Τοροσίδης, Σουρλής, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπα, Γκερέρο, Μπρούνο, Κάιπερς, Βοΐλης, Σίλβα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News