Ενδιαφέρεται για Κούτρη η Νιουκάστλ

Ποδόσφαιρο
Ενδιαφέρεται για Κούτρη η Νιουκάστλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον διεθνή μπακ- χαφ…

Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων έχει καταφέρει να προσελκύσει ο Λεονάρντο Κούτρης, με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής μπακ-χαφ, αν και ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στον ώμο, κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος πλέον μοιράζεται ισάξια με τον Κώστα Τσιμίκα τη θέση στο αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Όπως είπαμε, οι εμφανίσεις του Ελληνοβραζιλιάνου οπισθοφύλακα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και τους τελευταίους μήνες το όνομά του έχει ακουστεί αρχικά για τη γαλλική Ρεν, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η Γουέστ Χαμ που εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής ο Ουσίγιος που είχε περάσει και από τους Πειραιώτες.

Από χθες υπάρχουν αναφορές στα αγγλικά Μέσα, σύμφωνα με τα οποία η Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ «καίγεται» για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ο Κούτρης φέρεται να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Μάλιστα, οι «καρακάξες» έχουν παρακολουθήσει τον διεθνή άσο τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την Εθνική και έχουν σχηματίσει πολύ εικόνα για εκείνον.

Υπάρχουν δημοσιεύματα, επίσης, σύμφωνα με το sport-fm.gr, που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να φτάσει το Γενάρη πρόταση από τον αγγλικό σύλλογο για την απόκτησή του.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής παραμένει ήρεμος και προσπαθεί να αποδίδει στους αγώνες της ομάδας του, η οποία από τη μεριά της δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία συζητήσεων αν τα χρήματα δεν είναι αυτά που «πρέπει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News