Ολυμπιακός

Αγωνία στον Ολυμπιακό για τον τραυματισμό του Γκερέρο

Σοβαρά τραυματίστηκε στο γόνατο ο Ισπανός ποδοσφαιριστής…

Ο Μιγκέλ-Άνχελ Γκερέρο τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Ντουντελάνζ και στον Ολυμπιακό περιμένουν εντός της ημέρας νεότερα για την περίπτωση του Ισπανού φορ.

Το θέμα είναι το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής. Υπό ιδανικές συνθήκες θα μείνει έναν μήνα εκτός δράσης, μπορεί και 1,5-2 μήνες, αν προκύψει από τη μαγνητική τομογραφία ότι δεν έχει υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ, το πρόβλημα εντοπίζεται στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου και το πιο πιθανό σενάριο με βάση την κλινική του εικόνα είναι ότι πρόκειται για διάταση. Αν επιβεβαιωθεί αυτή η διάγνωση και από τις εξετάσεις που θα υποβληθεί εντός της ημέρας, το χρονικό διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται σε περίπου έναν μήνα. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα επόμενα δύο ευρωπαϊκά ματς με τη Ντουντελάνζ εντός και τη Μπέτις εκτός, καθώς και τα ματς του πρωταθλήματος που μεσολαβούν, μέσα στα οποία είναι και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (11/11).

Κάτ' επέκταση οι "ερυθρόλευκοι" θα πορευτούν με μοναδικό διαθέσιμο φορ για τις εγχώριες διοργανώσεις τον Δημήτρη Μάνο, ενώ για τα επόμενα ματς του Europa ή θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός με κάποια εσωτερική και κατά συνθήκη επιλογή, όπως έγινε χθες με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ή θα πάρει προαγωγή ο 17χρονος Εμιλιάνο Μπουλάρι από την ομάδα Νέων, ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε από τον -πολύ χαρούμενο με την εικόνα της ομάδας - Πέδρο Μαρτίνς για να πάρει μέρος σε "διπλό" της πρώτης ομάδας. Ο Αχμέντ Χασάν αναμένεται να τεθεί εκ νέου στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας εντός των προσεχών 10-15 ημερών.

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια