default-image

Στη μάχη του Europa League Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Στη μάχη του Europa League Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονόδρομος η νίκη για τους ερυθρόλευκους κόντρα στην Ντουντελάνζ , για το 2χ2 ο Δικέφαλος του Βορρά απέναντι στη Βίντι…

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται απόψε στη “μάχη” του Europa League, κόντρα σε Ντουντελάνζ και Βίντι αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Κοινός στόχος για τις δύο ελληνικές ομάδες είναι η κατάκτηση της νίκης, αλλά με διαφορετική βαθμολογική ανάγκη.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει την αρχή στις 19:55 αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ομάδα του Λουξεμβούργου. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπέτις και την ήττα στο Μιλάνο, το “τρίποντο” είναι απαραίτητο για το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να μείνει στο “κόλπο” της δεύτερης θέσης. Μοναδικό πρόβλημα είναι ουσιαστικά η απουσία του τραυματία Χασάν.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ ο Μπουχαλάκης και ο Καμαρά, ενώ ο Φορτούνης θα παίξει ως επιτελικός μέσος. Ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ποντένσε θα βρίσκονται στα πλάγια της επίθεσης, με τον Γκερέρο να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μιράντα, Ελαμπντελαουί, Νάτχο, Γκιγέρμε, Τουρέ, Φετφατζίδης και Ναουέλ. Εκτός έμειναν οι Γιασίν Μεριά και Κώστας Τσιμίκας.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ντουντελάνζ: Φρίσινγκ, Μαλγκέτ, Πρέμπεχ, Σχνελ, Ελ Χρίτι, Κρούσκα, Στέλβια, Σνανί, Στολζ, Κουτιριέ και Τουρπέλ.

Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη... σκυτάλη στις 22:00 υποδεχόμενος τη Βίντι στην Τούμπα. Μετά το διπλό επί της Μπάτε στη Λευκορωσία, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Με νίκη, ο “δικέφαλος” θα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στους άλλους δύο διεκδικητές, με δεδομένο ότι η Τσέλσι είναι το φαβορί για την πρωτιά. Στην αποψινή αναμέτρηση θα προφυλαχθεί ο Βιεϊρίνια, που αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις.

Το κλίμα στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι εκπληκτικό και η ομάδα θα επιδιώξει να πετύχει την έκτη νίκη της (έχει και μία ισοπαλία) μετά την ήττα από την Τσέλσι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Λουτσέσκου – όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου – θα δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς παίκτες και θα «ποντάρει» στη φρεσκάδα που μπορούν να του φέρουν από τον πάγκο οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Τόσκα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ ο Κάνιας και ο Βέρνμπλουμ, με τον Ελ Καντουρί σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Μπίσεσβαρ και ο Ζαμπά, ενώ ο Πρίγιοβιτς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Χατσερίντι, Σάκχοφ, Ουάρντα, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός και Καρέλης. Εκτός έμειναν ο Στέλιος Κίτσιου, όπως και οι Ακπομ και Μαλεζάς.

Η πιθανή ενδεκάδα της Βίντι: Τούιβελ, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπίρα, Νέγκο, Χάτζιτς, Νικόλοφ, Χούστι, Μιλάνοφ και Σέποβιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News