Βαρύ το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο
Βαρύ το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ και το κλείσιμο της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου…

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίζει να κλείσει τους παίκτες του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου μέχρι και την αναχώρηση της ομάδας για το Λουξεμβούργο την Τετάρτη, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Ντουντελάνζ για το Europa League.

«Λάθη κάνουμε όλοι. Εγώ κατάλαβα το μεγαλύτερο λάθος μου. Νόμιζα ότι είχα να κάνω μόνο με επαγγελματίες. Γιατί η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν ταιριάζει με επαγγελματίες. Θα κάνω ό,τι νομίζω πως χρειάζεται για να τα διορθώσω. Το ίδιο πρέπει να γίνει και από τους παίκτες. Και για να βοηθήσω, θα μείνουμε όλοι στο Ρέντη μέχρι και το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ. Για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να αναλογιστούμε τι έχουμε κάνει λάθος», φέρεται να είπε χθες στους παίκτες του, μεταξύ άλλων, ο 48χρονος προπονητής.

Οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν την απόφαση του προπονητή τους να τους τιμωρήσει: «Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Καταλαβαίνουμε πόσο πικραμένος είναι ο κόουτς, όπως είμαστε και εμείς. Είναι λογική η απόφασή του να μείνουμε όλοι μαζί στο προπονητήριο για να μιλήσουμε και να ηρεμήσουμε», είπαν μεταξύ άλλων οι παίκτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News