Πόσο κόστισε στον Ολυμπιακό η μεταγραφή Τουρέ

Ποδόσφαιρο
Πόσο κόστισε στον Ολυμπιακό η μεταγραφή Τουρέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι τίναξαν την μπάνκα στον αέρα…

Ήταν η μεταγραφή του καλοκαιριού, το “μπαμ” της θερινής περιόδου, ένα “μπαμ” που φέρει φυσικά τη σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Άλλωστε, το παραδέχτηκε και ο Γιαγιά Τουρέ ότι οι κινήσεις του Μαρινάκη έκαναν εύκολη την επιστροφή του στο λιμάνι.

Προφανώς και δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι που γύρισε στον Πειραιά ο Ιβοριανός. Αν ήθελε να φουσκώσει κι άλλο τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με δεκάδες εκατομμύρια, θα πήγαινε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις ΗΠΑ ή στην Ρωσία. Όπως είπε και στις δηλώσεις του, ήθελε να ξαναβρεθεί στο σπίτι του, στην οικογένειά του.

Ήρθε, λοιπόν, με λιγότερα χρήματα στη χώρα μας από αυτά που θα έβρισκε σε άλλα πρωταθλήματα, αλλά με χρήματα που δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα έβγαιναν από τα ταμεία μίας ελληνικής ομάδας που δεν έχει τα έσοδα π.χ. του Champions League.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, λοιπόν, ο Γιαγιά Τουρέ θα κοστίσει στον Ολυμπιακό γύρω στα επτά εκατομμύρια ευρώ για τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιό του είναι 2,5εκ. ευρώ, οπότε άλλα τόσα περίπου είναι τα χρήματα που θα πρέπει να δοθούν στην εφορία. Στην Αγγλία, υποστηρίζουν ότι ο Τουρέ πήρε ένα γερό πριμ υπογραφής κοντά στα 2 εκ. ευρώ, το οποίο βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με το συμβόλαιό του.

Σε όλα αυτά, προσθέστε και την προμήθεια του περιβόητου Ντμίτρι Σέλουκ. Οπότε, έχουν δίκιο οι Άγγλοι που υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός τίναξε την μπάνκα στον αέρα με την απόκτηση του Γιαγιά Τουρέ.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News