Ανακοινώνει Ναουέλ και Σα ο Ολυμπιακός, τη Δευτέρα ο Τουρέ

Ποδόσφαιρο
Ανακοινώνει Ναουέλ και Σα ο Ολυμπιακός, τη Δευτέρα ο Τουρέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο 21χρονος εξτρέμ της Βιγιαρεάλ που τα τελευταία δύο χρόνια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μπέτις.

Oλοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις μεταγραφές του. Με την απόκτηση του Σα και του Ναουέλ έκλεισε το φετινό μεταγραφικό του "παζλ". Εκκρεμεί βέβαια το τυπικό σκέλος της υπόθεσης του Γιάγια Τουρέ.

Αυτό που θα κοιτάξουν οι "ερυθρόλευκοι" να κάνουν είναι να τελειώσουν με τις τελευταίες λεπτομέρειες τις επόμενες 48 ώρες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο (1-2/9) ή το αργότερο εώς την Δευτέρα (3/9).

O Ματίας Ναουέλ, o 21χρονος εξτρέμ της Βιγιαρεάλ είναι τελικά ο εκλεκτός του Ολυμπιακού και πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ομάδας του Πειραιά στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός εξέτασε τις τελευταίες ώρες την περίπτωση απόκτησης του νεαρού και εντέλει προχωρά την απόκτησή του από το "κίτρινο υποβρύχιο", ενισχύοντας τα άκρα της επίθεσής του, όπως άλλωστε ήθελε και ο Πέδρο Μαρτίνς και μαζί με τον τερματοφύλακα, Ζοζέ Σα, θα ανακοινωθούν σήμερα .

Ο Ναουέλ γεννήθηκε στο Ροσάριο, ωστόσο κατοικεί στην Ισπανία από μικρή ηλικία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ και σταδιακά - περνώντας από τις μικρές ομάδες - προωθήθηκε στην πρώτη. Τα τελευταία δύο χρόνια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στον έκτο όμιλο του Europa League, Μπέτις.

Είναι κάτοχος και ισπανικού και αργεντίνικου διαβατηρίου, έχει θητεύσει στην Μπαρτσελόνα Β' πέρα από τη Μπέτις, ενώ πέρυσι με τους Ανδαλουσιάνους κατέγραψε 27 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ. Παράλληλα, έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ισπανίας.

Σε ότι αφορά τον Τουρέ είναι ελεύθερος, οπότε το παράθυρο για τους ελεύθερος είναι ακόμα ανοικτό για το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Εκείνο όμως που κοιτάζουν να κάνουν στο λιμάνι είναι να τελειώσουν όλα τα διαδικαστικά με τον Ιβοριανό σούπερ σταρ εώς την Δευτέρα (3/9), γιατί θα πρέπει το βράδυ της ίδιας μέρας να στείλει ο σύλλογος τη λίστα με τους παίκτες για τα ματς του Europa League με τις Μπέτις, Μίλαν και Ντουντελάνζ.

Μετά τον Τουρέ δεν θα υπάρξει – εκτός απροόπτου – άλλη προσθήκη, αφού και το τελευταίο "γρανάζι" που ήθελαν να βάλουν στη μηχανή τους οι Πειραιώτες, το έβαλαν με την απόκτηση του 21χρονου Αργεντινού εξτρέμ Ματίας Ναουέλ.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News