default-image

Άνετος κόντρα στη Λουκέρνη ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Άνετος κόντρα στη Λουκέρνη ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα play offs του Europa League μετά τη νίκη του με 4-0 επί της Λουκέρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο, απόψε (20:30, cosmotesport1) θέλει να πιστοποιήσει την ανωτερότητά του αντιμετωπίζοντας τους Βέλγους στην έδρα τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι είναι νέα ομάδα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο επίσημο τεστ τους και ευελπιστούν η εικόνα τους αυτή να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Λουκέρνη κάτι που σημαίνει ότι  Γιαννιώτης, Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε και Γκερέρο θα ξεκινήσουν στην αποψινή αναμέτρηση στη «Swissporarena».

Το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Βασίλης Τοροσίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα ώστε να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και ο Γιασίν Μεριά που δεν έχει φορέσει ακόμα τα «ερυθρόλευκα».

Οι Πειραιώτες, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά,  θα πρέπει να περιμένουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Μπέρνλι-Μπασακσεχίρ που ξεκινά στις 21:45 για να μάθουν τον αντίπαλό τους. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς τέρματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News