Αισιόδοξοι Μαρτίνς και Φορτούνης ενόψει Λουκέρνης

Αθλητισμός
Αισιόδοξοι Μαρτίνς και Φορτούνης ενόψει Λουκέρνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη βεβαιότητά του ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» επισήμανε ότι το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε: «Η ομάδα μας χρειάζεται να είναι δυνατή ψυχολογικά. Να είστε σίγουροι όπως αυτό θα συμβεί, γιατί είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για μας. Η Λουκέρνη είναι ένας δυνατός αντίπαλος, με καλές πορείες τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα. Εμείς παρότι είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα, είμαστε και μια ενωμένη και δυνατή ομάδα. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα μας δημιουργήσει ο αντίπαλος.

Ερωτηθείς για το κατά πόσο αποτελεί πλεονέκτημα για τη Λουκέρνη το γεγονός ότι έχει δώσει κάποια επίσημα παιχνίδια, ο Πορτογάλος προπονητής είπε: «Είναι ένα πλεονέκτημα για τον αντίπαλο, αλλά έχουμε κι εμείς τα δικά μας πλεονεκτήματα. Πρώτον ότι παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και δεύτερον ότι έχουμε μεγάλο κίνητρο. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα μας βάλει δυσκολίες, αλλά έχουμε κι εμείς τα όπλα μας. Ο κόσμος θα είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο, ενώ οι παίκτες μας από μόνοι τους έχουν μεγάλο κίνητρο. Έχω επισημάνει στους παίκτες πως το παιχνίδι κρατά 90 λεπτά, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και προσεκτικοί. Το πιο σημαντικό είναι να μη δεχτούμε γκολ. Έχουμε το πλεονέκτημα πως έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια τον αντίπαλο, σε αντίθεση με ό,τι έχουν κάνει εκείνοι με μας».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι ο Νάτχο έμεινε εκτός αποστολής είπε: «Είναι ένας παίκτης που θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα μας. Όμως ήρθε τελευταία στιγμή. Υπάρχουν παίκτες που ήρθαν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, όπως ο Καρίμ και ο Νάτχο. Παρότι, λοιπόν, υπάρχει ποιότητα, δεν μπορούμε να πούμε πως ακόμη είναι στην καλύτερη κατάσταση και δεν έχουν προσαρμοστεί στο σχέδιό μας. Όμως για να βρίσκονται εδώ πιστεύουμε στην αξία τους και ότι μπορούν να προσφέρουν».

Κώστας Φορτούνης: «Είμαστε φαβορί»

Ο Κώστας Φορτούνης από την πλευρά του τόνισε: «Είμαστε μια πολύ καινούρια ομάδα. Έχουν έρθει παίκτες που δεν έχουν παίξει καν σε φιλικά. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Έχουν έρθει πολλά Ελληνόπουλα, κάτι που είναι καλό και για τα αποδυτήρια, αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να έχουμε καλύτερη επικοινωνία».

Αναφερόμενος στο αυριανό ματς είπε: «Έχουμε δουλέψει πολύ καλά στην προετοιμασία. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι, παίζουμε στο γήπεδό μας. Είμαστε φαβορί και δεν το κρύβουμε, αλλά ο αντίπαλος έχει παίξει κάποια παραπάνω παιχνίδια από μας. Πρέπει να προσέξουμε. Τις τελευταίες εβδομάδες ο προπονητής μάς έχει προετοιμάσει και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και χωρίς να δεχτούμε γκολ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News