Παρέμεινε η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Παρέμεινε η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ζήτησε την επιστροφή των τριών βαθμών που του είχαν αφαιρεθεί για τα όσα διαδραματίστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην εκδίκαση της έφεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όμως αυτό αποφάσισε να μην αλλάξει την πρωτόδική απόφαση.

Η έφεση του Ολυμπιακού εκδικάστηκε χθες και οι Πειραιώτες, τους οποίους εκπροσώπησαν οι νομικοί Βασίλης Δημακόπουλος και Αργύρης Λίβας, ζήτησαν την επιστροφή των τριών βαθμών που τους είχαν αφαιρεθεί για τα όσα είχαν γίνει μετά το τέλος του παιχνιδιού Ολυμπιακός ΑΕΚ, ωστόσο αυτό απορρίφθηκε λίγο αργότερα που βγήκε η τελική απόφαση.  Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στην τρίτη θέση και στους 54 βαθμούς μην μπορώντας πλέον να διεκδικήσουν από κάπου αλλού την επιστροφή των βαθμών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απέρριψε της προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 12/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Δέχτηκε την προσφυγή του ΠΑΟ Λουτρακίου και υποχρεώνει την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών να καταβάλλει στο σωματείο, μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ, νομιμοτόκως από την 7-12-2017».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News