Ολυμπιακός

Τέλος ο Γκαρθία από τον Ολυμπιακό

Πρώιμο τέλος στην συνεργασία τους έβαλαν, Ολυμπιακός και Όσκαρ Γκαρθία, όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του Ισπανού προπονητή.

Όλα έδειχναν ότι ο Όσκαρ Γκαρθία από το ερχόμενο καλοκαίρι θα κουνούσε μαντήλι ωστόσο οι δύο πλευρές, αποφάσισαν να λήξουν μια ώρα νωρίτερα τη συνεργασία τους, με τον Ισπανό προπονητή να αναφέρει ότι με αυτή τη κίνηση επιθυμεί και ο ίδιος να δώσει περισσότερο χρόνο στον Ολυμπιακο, για το νέο του ξεκίνημα.

Επίσης, ο Όσκαρ Γκαρθία, δεν παρέλειψε στις δηλώσεις του να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και όσους συνεργάστηκε το διάστημα παραμονής του στην ομάδα, με τον ίδιο όπως όλα δείχνουν να αποχωρεί ως φίλος από το Λίμάνι.

Πλέον, μετά τη φυγή του Γκαρθία, αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της σεζόν ως υπηρεσιακός τεχνικός ο Χρήστος Κόντης ο οποίος θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό τον Άριελ Ιμπαγάσα.

«Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν. 
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Όσκαρ Γκαρθία.

 Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ευχαρίστησε τον Όσκαρ Γκαρθία για την προσφορά του, στη διάρκεια παραμονής του στο σύλλογο, γνωστοποιώντας παράλληλα και την προσωρινή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, από τον Χρήστο Κόντη.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον Ισπανό τεχνικό, Όσκαρ Γκαρθία, για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο Χρήστος Κόντης. Βοηθός προπονητή ο Αριέλ Ιμπαγάσα, γυμναστής ο Χρήστος Μουρίκης και προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Παναγιώτης Αγριογιάννης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Σχόλια