Ολυμπιακός

Γκαρθία: «Δε θα με ευχαριστήσει καμία τιμωρία»

Ο Καταλανός προπονητής του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν στην Τούμπα την Κυριακή

Ο Όσκαρ Γκαρθία έγινε, χωρίς να το θέλει φυσικά, ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε ποτέ.

Ο τεχνικός των πειραιωτών τοποθετήθηκε για το περιστατικό, με το ρολό ταμειάκης που δέχθηκε στο πρόσωπο, επισημαίνοντας ότι δεν θα είναι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι αυτό που συνέβη ήταν εις βάρος του ίδιου του ποδοσφαίρου, αλλά και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά: «Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε το αντικείμενο στο πρόσωπο. Μακάρι να μην είχε συμβεί γιατί σε αυτήν την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει. Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω για αυτό που πραγματικά μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα».

Σχόλια