default-image

«Καίει» τον ΠΑΟΚ και η έκθεση της Αστυνομίας

Ποδόσφαιρο
«Καίει» τον ΠΑΟΚ και η έκθεση της Αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει πως ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία τραυματίστηκε από ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής και γι’ αυτό δεν ξεκίνησε το ματς. Στην έκθεση γίνεται λόγος για την σύλληψη του οπαδού και τον τραυματισμό τριών αστυνομικών απο τα επεισόδια που προκάλεσαν 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Η έκθεση της Αστυνομίας είναι ξεκάθαρη αναφορικά με τα όσα έγιναν χθες στην Τούμπα και «καίει» τον ΠΑΟΚ,καθώς αναφέρεται πως ο λόγος που δεν ξεκίνησε το ματς, είναι ο τραυματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία. Στην σχετική έκθεση που είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Λίγο πριν από την έναρξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ -ΠΑΕ ΟΣΦΠ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την 7.30 ώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης της superleague Ελλάδος και συγκεκριμένα την στιγμή που παρατάσσονταν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στο κέντρο του γηπέδου, ο προπονητής της ΠΑΕ ΟΣΦΠ υπ.Ισπανίας, JUNYED GARCIA OSCAR του ANTONIO γεν.1973, ο οποίος μόλις είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο από τη φυσούνα και κινούνταν προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδος, δέχθηκε ένα ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής. Από τη ρίψη τραυματίστηκε ανωτέρω παθόντας προπονητής στο αριστερό άνω χείλος και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια προκειμένου να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες. Η αναμέτρηση δεν διεξήχθη λόγω αδυναμίας του προπονητής της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ο οποίος διακομίσθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου αρχικά υποβληθεί στις δέουσες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε».

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στην έκθεση της Αστυνομίας γίνεται λόγος για την σύλληψη του οπαδού που πέταξε το ρολό χαρτιού στον Όσκαρ Γκαρθία αλλά και για  επεισόδια που προκάλεσαν περίπου 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αστυνομικών.

Πηγή: to10.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News