default-image

"Διπλό" και ρεκόρ για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
"Διπλό" και ρεκόρ για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε στο Περιστέρι δεν σταμάτησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» με φόρα… απ' το Ζάγκρεμπ, νίκησαν 2-1 τον Ατρόμητο, συνέχισαν στο απόλυτο (8 στα 8) κι ισοφάρισαν μετά από 39χρόνια το ρεκόρ της σεζόν 1976-77.

«Μπροστάρης» για τους Πειραιώτες ήταν ο Αλμπέρτο Μποτία, που σημείωσε και τα δύο τέρματα. Άνοιξε τον δρόμο στο 59', με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ (κακώς δόθηκε) και στο 63' τους έφερε αγκαλιά με το τρίποντο, με νέα κεφαλιά και ξεχασμένος απ' την αντίπαλη άμυνα.

Άτυχοι οι Περιστεριώτες, που έχασαν λόγω τραυματισμών Φυτανίδη και Ούμπιντες, αλλά και κακοί αφού δεν άγχωσαν ιδιαίτερα την άμυνα των «ερυθρόλευκων». Μείωσαν με τον Μ.Στόιτσεφ στο 75', αλλά ήταν αργά.

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (17' Β. Στόιτσεφ), Κιβρακίδης, Πίτου, Ουσέρο, Γοδόι, Μπρίτο (62' Μαρσελίνιο), Ουμπίντες (68' Μ.Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (76' Τσόρι), Σεμπά, Πάρντο (72' Ερνάνι), Ιντέγε

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News