Γυναίκες ΟΦΗ: Στον πάγκο για 4η σερί σεζόν ο Σταμάτης Μαματζάκης

ΟΦΗ
Γυναίκες ΟΦΗ: Στον πάγκο για 4η σερί σεζόν ο Σταμάτης Μαματζάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πορεία της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ είναι συνεχώς ανοδική τα τελευταία χρόνια και αυτό πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό και στην τεχνική ηγεσία, με τον Σταμάτη Μαματζάκη να έχει καταξιωθεί στον πάγκο.

Μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα, που είναι η κορυφαία στην ιστορία του συλλόγου, η επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου και ο προπονητής, έδωσαν τα χέρια και για την επόμενη χρονιά, που θα είναι η 4η συνεχόμενη για τον Σταμάτη Μαματζάκη στην γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο ofierasitechnis.gr ο Σταμάτης Μαματζάκης, ανέφερε ότι «είμαι χαρούμενος που συνεχίζω και ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Η συζήτηση με τον κ. Καζανάκη και τους υπόλοιπους δεν κράτησα ούτε ένα λεπτό. Είναι γεγονός ότι έχω δεθεί με την ομάδα. Όταν κάνεις τέτοιες πορείες όπως η φετινή, αισθάνεσαι υπερήφανος.

Είμαστε σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο ΟΦΗ και θέλουμε κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».

Για την 4η θέση που κατέλαβε φέτος η γυναικεία ομάδα, που είναι η κορυφαία στην ιστορία της στην Α’ Εθνική, τόνισε ότι «είμαστε χαρούμενοι αλλά και στεναχωρημένοι. Χαρούμενοι γιατί κάναμε μια πολύ καλή σεζόν και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ αναδείξαμε και μικρά κορίτσια. Στεναχωρημένοι γιατί, αξίζαμε την 3η θέση. Θέλαμε να βοηθήσουμε κάποια παιδιά με το μπόνους για την είσοδο σε Πανεπιστημιακές σχολές. Ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια. Δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά όλες οι ομάδες, ότι έπρεπε να είμαστε στην τρίτη θέση. Θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο, του χρόνου».

Για τη νέα σεζόν στην Α’ Εθνική, ο Σταμάτης Μαματζάκης, ανέφερε ότι «θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Ανέβηκε η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός. Εμείς κάθε χρόνο δουλεύουμε για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

Πλέον δουλεύουμε και τις ακαδημίες, με νέα κορίτσια, κάποια από τα οποία καλούνται στις εθνικές ομάδες και πιστεύω ότι η ομάδα αυτή στα επόμενα χρόνια, μπορεί να παρουσιάσει πολύ περισσότερα πράγματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News