Ριέρα: Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ!

ΟΦΗ
Ριέρα: Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ο Ισπανός Αντριάν Ριέρα...

Ο Ριέρα θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ριέρα τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή! Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ενισχύσω τη νέα μου ομάδα..."

«Θα δώσω ό,τι μπορώ»

Μετά από μια 4ετία στον Αστέρα Τρίπολης, όπου μέτρησε 114 συμμετοχές, 12 γκολ και 14 ασίστ, έρχεται στον ΟΦΗ… διψασμένος για επιτυχίες.

Μάλιστα, κατά τη άφιξή του, μιλώντας σε άπταιστα Ελληνικά, δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, ενώ αποκάλυψε ότι και πριν δύο χρόνια υπήρχε η προοπτική να φορέσει την “ασπρόμαυρη” φανέλα, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Ο έμπειρος άσος, τον οποίο ο Νταμπράουσκας προορίζει για συγκεκριμένο ρόλο στη μεσοεπιθετική γραμμή, τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω γρήγορα, γιατί μου αρέσει πολύ το νησί και ο κόσμος εδώ. Θέλω να τους γνωρίσω όλους και να ξεκινήσω γρήγορα».

Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει ερχόμενος στο Ηράκλειο, πρόσθεσε: «Πρέπει να δώσω πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ. Έχω παίξει πολύ στον Αστέρα Τρίπολης, ήμουν καλά εκεί, αλλά ήθελα να κάνω ένα βήμα μπροστά. Τώρα είμαι εδώ και νομίζω ότι μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο στιλ παιχνιδιού της νέας του ομάδας και το προ διετίας έντονο… φλερτ, που δεν είχε καταλήξει σε… “γάμο”: «Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο ο ΟΦΗ και πριν δύο χρόνια ήθελα να έρθω, αλλά δεν μπορούσα τότε. Τώρα όμως είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ξεκινήσω. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που παίζει καλά με την μπάλα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News