Ο Νταμπράουσκας περνάει από... κόσκινο τους μεταγραφικούς στόχους

Ποδόσφαιρο
Ο Νταμπράουσκας περνάει από... κόσκινο τους μεταγραφικούς στόχους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει μπει σε φάση υλοποίησης, ενώ η κάθε μέρα δημιουργεί και το πλαίσιο των δεδομένων.

Πρόκειται άλλωστε για μια διαδικασία που δεν είναι μονοδιάστατη, καθώς περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά κομμάτια, που στο τέλος θα ενώσουν το… “παζλ”.

Στην ομάδα του Ηρακλείου δεν περίμεναν να έρθει το καλοκαίρι για να οριοθετήσουν μεταγραφικούς στόχους και να καταρτίσουν τη σχετική λίστα, όμως από την άλλη αυτό δε σημαίνει ότι δε μεταβάλλεται. Πάντα προκύπτουν νέα ονόματα στο… “τραπέζι” και κάποια από αυτά μπορεί να… προσπεράσουν τις αρχικές επιλογές.

Η πραγματικότητα είναι ότι η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ για τον Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός τεχνικός των “ασπρόμαυρων” περνάει από… “κόσκινο” όλους τους στόχους, καθώς αυτός είναι που έχει τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι “τσεκάρει” ξανά και ξανά ακόμη και περιπτώσεις από την αγορά της Super League, που έχει μια εικόνα από το πρωτάθλημα που τέλειωσε πριν από μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες για τις θέσεις που έχει σε προτεραιότητα, όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού, αλλά και του κεντρικού χαφ, η λίστα έχει περιοριστεί πάρα πολύ.

Από την Ελλάδα έχει “κυκλωθεί” το όνομα του Ριέρα, με τον οποίο υπάρχουν επαφές, όπως και του Αμπάντα, που αγωνίστηκε δανεικός στη Λαμία. Ο Γάλλος “αρέσει” για τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, σε περίπτωση που αποχωρήσει οριστικά ο Κώστας Μπαλογιάννης. Άλλωστε, το θέμα του Έλληνα ποδοσφαιριστή, όπως και του Διαμαντή, θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News